misiek - komentarze |
Nareszcie ten dzień czyli dzień zakochanych jak ktoś niewie to niech sobie przypomnie kiedy są WALENTYNKI oczywiście że 14 LUTEGO niewiem jak wy ale ten dzień jest zarąbisty.U mnie w szkole było fajowo :) wiecie co się stało jak ktoś jest z trzebini i chodzi do szkoły SP.8 to wie była u nas w szkole bomba a kolega Mati a przy okazji pozdrówka powiedział do mnie tak "że ta bomba jest chyba papierowa " i chyba miał rację no i właśnie musieli zadzwonić do naszej szkoły akurad dzisiaj ale ja sie nie dziwie to jest prawie co 2 dni ale na poczotek 2 semestru hahahaha....... no dobra kończe tom notke prosze o komenty NarX :D ![]() |
|
Tak napisali inni: |
05.03.2005 :: 19:30 :: ayn157.neoplus.adsl.tpnet.pl *Aneta12* Obiecałam że będę odwiedzać to odswiedzam chciałabym zębyś też do mnie wpadl i żebys pisał bloga a nie przestał !!! :) ;) :) |
16.02.2005 :: 14:21 :: talk.pl ooooooo co to za koment ?? ![]() ![]() ![]() |
15.02.2005 :: 20:07 :: axz52.neoplus.adsl.tpnet.pl *Aneta12* Cześć sorry to znowu ja od bloga www.szalonajedenastolatka.blog.onet.plproszę napisz mi w notce albo najlepiej na adress niusia11@vp.pl gdzie na blogu w talku wkleić kod do hatemlu żeby miec np. zegarek Proszę napisz mi to dla mnie ważne !! !! !! ;) :) ;) |
15.02.2005 :: 18:39 :: talk.pl hej jestes ciekawa/ciekawy jak wyglągam? to zapraszam na mojego bloga umiesciłam tam dzis moją focie prosze o koment ![]() |
14.02.2005 :: 18:20 :: ayn245.neoplus.adsl.tpnet.pl Siemka spoko blog !!! Aby tak dalej ja też słucham hip-hopu i jestem o rok młodsza od ciebie !!! Wpadnij do mnie www.szalonajedenastolatka.blog.onet.pl i zostaw mi komcia bo ja cie będę odwiedzac obiecuje !!! I mam nadzieje że ty też !!! ![]() ![]() |
14.02.2005 :: 15:41 :: 195.136.186.3 A zapomniala bym wpisz mi się terz do komenta owa nocia rudziutka.talk.pl PA PA PA ![]() ![]() ![]() |
14.02.2005 :: 15:40 :: 195.136.186.3 Dzięki za wpisanie mi się dobloga i oczywiście do księgi i w takim sposobenm jak ktoś bedzie mi komentował bloga to się będze odzwdzięczała cześć Misiek ![]() |
Talk.pl :: Wróć |